Saturday, 24 September 2011

Contest : Pencarian Bloglist Blog Fahuna


Assalamualaikum .. Jom Bace n Comment ..



Syarat-syaratnya (p/s : senang saja)


1-Follow blog Fahuna.
2-Buat satu entry tentang contest ini.
3-Letakkan banner di dalam entry anda.
4-Anda boleh tag beberapa rakan bloggers anda (ini 'optional' , tak buat pun tak apa)
5-Kemudian , letakkan link entry anda di kotak komen di bawah.
6-Tempoh contest ini bermula 20 September - 27 Oktober 2011
   *mungkin akan berubah mengikut keadaan*


Pemilihan :


-Saya akan memilih beberapa blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist saya.
 (Jumlah blog bergantung kepada contestants contest ini
-Beberapa blog yang bertuah juga saya akan letakkan banner blog anda di dalam blog saya selama sebulan.
-Kesemua contestants yang tidak terpilih tetap menjadi bloglist blog saya , tetapi link blog anda akan   diletakkan di tab yang lain manakala yang terpilih akan diletakkan di page utama.

#100% copied from owner . jujur kan aku .


Tekan Like Button .. Ok .. Jumpe lgi.. Assalamualaikum .

5 comments:

ceriteraliyana said...

hye3!! yana join segmen ni jugak =)

good luck!

NasZ said...

singgah sini dari segmen bloglist fahuna.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Piweet said...

dtg dr segmen yg sama....salam perkenalan...da follow

Jemput dtg ke blog saya:
www.piweeteacher.blogspot.com

BiQa HatmiN said...

hye..sy dr segmen yg sama jugak ..jom join segmen sy jugak.. tengah nak cari watak hantu tu.,.. anyway salam kenal yer :)

Mia Meymi said...

mia join jgk.. jom singah blog mia,,
http://miameymi.blogspot.com/
sudi2lah follow ye.. :)